Poti solicita sfaturile noastre complet gratuit.

Consultanta tehnica, proiectare și montaj tamplarie PVC.

Suntem alaturi de clientii nostri de la primul telefon pana in momentul montajului. Chiar si dupa montaj, colaborarea cu dumneavostra continua prin intermediul serviciile noastre de garantie si post-garantie.

Va putem ajuta sa alegeti cele mai potrivite solutii pentru ferestrele si pentru usile caminului dumneavoastra.

Servicille de consultanta specializata sunt adresate tuturor clientilor, persoane fizice si juridice, care vor sa afle informatii si detalii tehnice despre tamplaria Pvc.

Fie ca vreti informatii despre profile sau despre feronerie, colegii nostri vor fi bucurosi sa va ajute in alegea celei mai bune solutii tehnice.

Beneficiati complet gratuit de experienta si de recomandarile specialistilor nostri.

Trimiteti-ne un mail sau folositi formularul de contact de pe site din sectiunea Contact.

Daca va este mai usor, avem buton de WhatsApp pe prima pagina din site.

Beneficiază de expertiza și recomandările specialiștilor Barrier. Trimite-ne un mesaj cu informațiile proiectului, iar colegii noștri vor reveni în cel mai scurt timp pentru a discuta detaliile serviciilor de consultanță proiectare și montaj tâmplărie PVC.

Datorită experienței colegilor noștri și a cunoștințelor acumulate de-a lungul timpului, vei putea decide cu ușurință care sunt produsele din tâmplărie PVC sau aluminiu adecvate clienților tăi.

Pentru buna desfășurare a întâlnirilor de consultanță pentru proiectarea și montarea tâmplăriei PVC, te invităm să afli care sunt etapele de lucru:

  1. Prospectare: Analizăm cererea ta și discutăm telefonic, prin e-mail sau față în față toate detaliile proiectului.
  2. Contractare: Odată stabilite detaliile, pregătim oferta tehnică și contractul de colaborare.
  3. Ofertare: Plasăm comanda de produse din PVC sau aluminiu, verificăm detaliile acesteia și întocmim factura proformă.
  4. Producție: Supraveghem procesul de execuție și ne asigurăm că fiecare produs este realizat ca la carte.
  5. Facturare: Realizăm factura pentru plata în avans, factura fiscală pentru livrare și fișa cu soldul clientului.
  6. Livrare: Transmitem fișa pentru livrare, ne asigurăm că produsele sunt încărcate în mașini și livrate la adresa indicată. Acolo unde este cazul, ne ocupăm și de preluarea retururilor.
  7. Servicii post-vânzare: La finalul colaborării, avem grijă să obținem feedback-ul tău prin chestionare, formulare specifice sau apeluri telefonice și să ne îmbunătățim constant activitatea.

Beneficiază de expertiza și recomandările specialiștilor Barrier. Trimite-ne un mesaj cu informațiile proiectului, iar colegii noștri vor reveni în cel mai scurt timp pentru a discuta detaliile serviciilor de consultanță proiectare și montaj tâmplărie PVC.